De ce să alegeți Acoperiș Expert?

Compania Acoperiș Expert a acumulat de mulţi ani experiență în domeniul reparației și montării acoperișurilor. Noi efectuăm montarea acoperişurilor cu pante şi a celor plate, executăm lucrările în conformitate cu tehnologiile moderne, respectăm  toate normele de construcție. Apelând la compania noastră, puteți fi încrezuți că veți fi deserviți de specialişti în domeniu, care își îmbunătățesc cunoștințele și abilitățile, în continuu la diferite cursuri de ridicare a calificării.

Lucrăm cu diferite materiale: şindrila bituminoasă, țigla metalică, membrane butuminoase, membrane PVC și alte materiale moderne și de încredere. La fel, ne ocupăm cu termoizolarea acoperișului cu vată bazaltică sau cu polistiren.

Lucrul nostru te va convinge că este ușor și plăcut să ai încredere în profesioniști în domeniul lor!Cum lucrează specialiștii din domeniul acoperișurilor de la Acoperiș Expert?

Orientarea către rezultat

Calitatea și aspectul acoperișului finisat sunt importante pentru noi și drept rezultat avem un client mulțumit! Respectarea strictă a standardelor tehnologice și a celor din domeniul acoperișurilor este credo-ul nostru!

Experiență și calificări

Specializare îngustă: Executăm doar lucrări de acoperiș din 2005 și în acest domeniu suntem Meșteri! Toți angajații noștri ce execută acoperișuri dețin certificatele de calificare corespunzătoare și experiență în domeniu!

Garanție oficială

Noi oferim garanție absolută de 10 ani
pentru lucrările executate!

Termeni corecți

Lucrarea este dată în exploatare în ziua indicată în contract!

Respectarea strictă a tehnologiilor

Acoperișurile noastre nu curg,
nu crapă și nu se decolorează!


Cum lucrează meșterii
de rea-credință?

Setea de un profit rapid

Lipsa unor calcule exacte și lucrările neserioase de proiectare, precum și nerespectarea tehnologiei duce inevitabil la un rezultat „deplorabil” și la cheltuieli suplimentare a clienților.

Muncitori necalificați

În 90% din cazuri, lucrările de acoperiș sunt efectuate de persoane polivalente - „meșteri în de toate” care nu au nici calificare suficientă, nici experiență în domeniul lucrărilor de acoperișuri.

Lipsa garanției

Lucrătorii care nu sunt siguri de calitatea lucrărilor executate nu vă vor oferi niciodată o garanție oficială.

Nerespectarea termenilor

Întreruperi și întârzieri ale termenilor, atitudine iresponsabilă față de obligații.

Încălcarea tehnologiilor

Nerespectarea tehnologiei de instalare va duce la un aspect estetic nedorit al acoperișului Dvs. și la apariția unor scurgeri.

majorband.md

Suntem in Viber

+37360144214

Acum puteti obține consultatie oriunde va aflati.

majorband.md

Noi in Whatsapp

+37360144214

Acum puteti obține consultatie oriunde va aflati.