Montarea acoperișului plat

Montarea acoperișului plat

Acoperișul plat este un acoperiș pe cît de frumos,pe atît de rentabil și modern. Există o mulțime de materiale care sunt utilizate în construcția unui acoperiș plat.Toate acestea sunt divizate în general în 2 categorii : materiale bitum-polimerice (care se aplică prin metoda topirii) și membrane polimerice (PVC, aplicate prin metoda sudării).

Membrana bituminoasă este un material hidroizolant, produs pe bază de bitum modificat cu adaos de polimeri plastomeri APP sau elastomeri SBS, armat cu fibra de sticlă sau fibra de poliester, ce nu se supune procesului de putrefacție și este utilizat pentru montarea acoperișurilor clădirilor şi edificiilor. Acesta se aplică de obicei în mai multe straturi.

Membranele polimerice (PVC) sunt nişte materiale hidroizolante moderne, de ultimă generaţie. Acoperișul din PVC este un acoperiș de tip plat, într-un un singur strat. Este o membrană sintetică armată cu fibre de poliester (clorură de polivinil plastificată - PVC-P), ce conține antipireni. Sudarea cu aer cald la care este supus acoperișul cu membrană din PVC, conferă acestui material integritate şi hidroizolare absolută.

Realizăm:
Proiectarea gratuită
Selectarea celei mai bune soluții
Livrare gratuită
Specialiști calificați
Montarea acoperișului
Garanție oficială


Solicitați ofertaAvem executate peste
700 000+ m2

Sunteți interesat de montarea unui acoperiș plat? Contactați acum Acoperiș Expert! Ne specializăm în repararea și instalarea oricăror tipuri de acoperișuri și facem acest lucru la cel mai înalt nivel!
Montarea acoperișului plat în Chișinău sau în oricare altă localitate a republicii va fi realizată de noi în termen redus, la o calitate înaltă și cu o garanție de 10 ani pentru toate tipurile de lucrări!

Un acoperiș plat este un spațiu imens pentru realizarea dorințelor și oportunităților Dvs.!

Din punct de vedere istoric, acoperișul plat din Moldova este instalat în special pe clădirile administrative, industriale și cu multe etaje. De regulă, acest lucru se datorează rentabilității sale mai înalte, bazată pe un consum redus de materiale de construcție. La montarea acoperișului plat, nu mai este nevoie să echipați spațiile de mansardă, iar însuși acoperișul poate acoperi multe travee.

Acoperișul plat este mult mai convenabil la întreținere și deservire tehnică. Acest tip de acoperiș permite mult mai ușor să instalați panouri solare, încălzitoare de apă moderne, sisteme de aer condiționat, antene și alte echipamente. Montarea acoperișului plat se realizează într-un timp mai redus, iar aplicativitatea sa este confirmată de decenii de exploatare eficientă.

În ultimii ani, se observă tendința de amenajare a zonelor exploatate ale acoperișului. Cel mai des, aici se echipează o zonă suplimentară de odihnă cu prezența gazonului de iarbă, a florăriilor, a obiectelor de mobilier, a bazinului și a altor elemente. Perspectiva de amenajare a unei astfel de zone ar trebui să fie luată în considerare la etapa de proiect, deoarece în acest caz, apar cerințe speciale pentru montarea unui acoperiș plat, materialele utilizate, precum și față de siguranța exploatării teritoriului creat.

Întregul complex de lucrări de acoperire este oferit de profesioniști adevărați!

Compania Acoperiș Expert execută întregul complex de lucrări legate de instalarea acoperișului plat. Elaborăm gratuit proiectul în care luăm în considerare toate nuanțele clădirii și, bineînțeles, doleanțele dvs.! Demontarea acoperișului vechi și livrarea materialelor de construcție necesare se efectuează la fel din contul companiei noastre!

Toate tipurile de lucrări sunt efectuate de către angajații certificați cu experiență de mai mulți ani ai companiei ”Acoperiș Expert”. Respectăm cu strictețe toate normele de construcție și tehnologia, astfel încât calitatea acoperișurilor noastre este permanent la înălțime! Cu noi veți obține un acoperiș plat la cheie de înaltă siguranță, a cărui calitate este confirmată de garanția pe termen lung!Ultimele realizări
majorband.md

Suntem in Viber

+37360144214

Acum puteti obține consultatie oriunde va aflati.

majorband.md

Noi in Whatsapp

+37360144214

Acum puteti obține consultatie oriunde va aflati.