Instalarea acoperișului cu pantă

Montarea acoperișului cu pante!

Montarea acoperișului cu pante nu este o muncă ușoară.

Astfel de lucrări trebuie să fie executate de profesioniști adevărați, care cunosc toate detaliile tehnologiei de montare și care dețin calificarea corespunzătoare!

Dacă vă doriți un acoperiș cu adevărat calitativ și frumos veniți la noi! Muncitorii calificați în domeniul lucrărilor de acoperiș de la Acoperiș Expert vă vor înlocui acoperișul vechi pe unul nou din șindrilă bituminoasă în doar 7 zile!

Se oferă garanție oficială pentru toate lucrările efectuate!

Inclus în cost:
Demontare gratuită
Livrare gratuită
Montarea acoperișului
Materialele pentru acoperiș
Garanție oficială
Calculatorul prețului acoperișului
1. Selectați forma șindrilei
2. Selectați culoarea șindrilei
3. Introduceți dimensiunile casei
x


Solicitați ofertaInclude în preț
Șorț streașină
OSB-3
Covor substrat
Șindrilă
Cuie
Mastic
Avem executate peste 4000+ de proiecte

Acoperiș în pante de cea mai înaltă calitate în Moldova de la Acoperiș Expert! Ne ocupăm într-un mod exclusiv de amenajarea acoperișului și o facem la cel mai înalt nivel profesional! Indiferent de complexitatea și distanța amplasării obiectului dvs., oferim complexul întreg de lucrări de reconstrucție și înlocuire a acoperișului în pante la cheie pe orice tip de clădire, în cel mai scurt timp posibil oferindu-Vă garanție!

Tipul de acoperiș testat în timp!

Din timpuri străvechi în republica noastră se da preferință instalării acoperișului în pante. Acest tip de acoperiș se evidențiază prin existența înclinării, prin care se asigură scurgerea rapidă a apelor pluviale și celor topite, precum și lunecării zăpezii acumulate. Cel mai des, acoperișul cu pantă în Moldova este instalat pe casele din sectorul privat, ceea ce se datorează în mare parte prin condițiile climaterice locale. În ultimii ani, montarea acoperișului în pante se utilizează din ce în ce mai mult în construcția de locuințe cu mai multe etaje, îmbunătățind astfel aspectul clădirilor noi, originalitatea și atractivitatea lor!

Acoperișul cu pante în Chișinău îl puteți observa pe clădirile de oficii și reprezentanțele companiilor private. De obicei, în acest caz, se utilizează o versiune multi-pantă a acoperișului, luând în considerare pe deplin designul exclusiv și stilul de firmă. Clădirea cu un astfel de acoperiș devine destul de recunoscută și este un punct de referință excelent pentru atragerea clienților!

Cele mai bune condiții pentru instalarea acoperișului cu pante pe obiectul dvs.!

Specialiștii companiei "Acoperiș Expert" dețin o bună experiență în montarea acoperișului cu pante la cheie pe obiective cu destinație diferită. Fiecare dintre meșterii noștri deține un certificat care confirmă dreptul de a efectua lucrările corespunzătoare, precum experiență practică îndelungată. Lucrăm profesional cu țiglă flexibilă, țiglă metalică, materiale din bitum încărcate prin sudură, membrane din PVC și alte componente. Toate tipurile de lucrări le executăm în deplină conformitate cu tehnologiile moderne și cu normele în construcție.

Pentru clienții noștri, oferim proiectarea gratuită a viitorului acoperiș, ținând cont de toate comunicațiile. În conformitate cu devizul de cheltuieli aprobat, achiziționăm toate materialele necesare și le livrăm gratuit la obiect. Demontarea acoperișului vechi, instalarea acoperișului nou și toate celelalte tipuri de lucrări se efectuează exclusiv de către meșterii companiei ”Acoperiș Expert”. Clientului i se oferă garanția de 10 ani pentru lucrările executate.Ultimele realizări
majorband.md

Suntem in Viber

+37360144214

Acum puteti obține consultatie oriunde va aflati.

majorband.md

Noi in Whatsapp

+37360144214

Acum puteti obține consultatie oriunde va aflati.